Course Description

Onze cursus natuurkunde bestaat uit vier lessen per week, waarvan 2 online worden gegeven en 2 op zaterdag en zondag. Tijdens deze lessen wordt de wiskunde stof uitvoerig behandeld. Daarnaast bieden wij voor natuurkunde ook een examentraining aan. Hierbij gaan we aan de slag met  oude examens, waarvan er 2 als een echt tentamen worden afgenomen. De studenten krijgen hier individuele feedback van terug.

VAKCODE:    NAT-VWO 4 t/m 6

 PERIODE:     28 april 2019 t/m 31 juli 2019

VOERTAAL:   NEDERLANDS

ONDERWIJS INSTITUUT:  EDU4U

LEERMETHODE: Klassikale lessen, Opdrachten, presentaties en werkgroepen.

NIVEAU:        VWO 4-5-6

DOCENT: Marcel Bonapart

TOELATINGSEIS: intaketoets met een 5.5 afronden

PRIJS:    299* euro voor de cursus en 299* euro voor de examentraining.

* Indien studenten kunnen aantonen dat zij geen financiele middelen en/of tegemoetkoming kunnen krijgen voor de cursus, dan biedt Edu4u ( nadat bewijsstukken zijn geleverd) de cursus aan voor een gereduceerd tarief ( 50% korting). Indien studenten hiervoor in aanmerking willen komen, dan dienen zij vroegtijdig contact op te nemen via info@edu4u.nl.

Inschrijven? Via aanmeldformulier

Natuurkunde wordt gegeven door de docent Marcel Bonapart, hieronder stelt hij zichzelf voor:
Ik ben Marcel Bonapart. Pas een jaar of 5 docent. En dat ben ik geworden, omdat ik heel graag jongen mensen de kans wil geven om hun talenten te ontwikkelen. Te vaak wordt er nog gezegd: “Je kan het niet”. Daar wil ik me niet bij neerleggen. Als jij echt wil, dan zal ik alles aan doen om eruit te halen wat erin zit. En dat geldt natuurlijk in het bijzonder voor vluchteling-studenten. Met hun combinatie van talent, wilskracht en doorzettingsvermogen verheug ik me nu al op elke les die ik ga geven. Met groet, Marcel.

Related Courses

Counselors Detail

    No Counselor Found !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Course Features