Wiskunde B

 

Onze cursus wiskunde bestaat uit vier lessen per week, waarvan 2 online worden gegeven en 2 op zaterdag en zondag. Tijdens deze lessen wordt de wiskunde stof uitvoerig behandeld. Daarnaast bieden wij voor wiskunde ook een examentraining aan. Hierbij gaan we aan de slag met meer dan 10 oude examens, waarvan er 2 als een echt tentamen worden afgenomen. De studenten krijgen hier individuele feedback van terug.

VAKCODE:    WisB-VWO 4 t/m 6

 PERIODE:     1 september t/m 23 december 2018

VOERTAAL:   NEDERLANDS

ROOSTER: zie hieronder

ONDERWIJS INSTITUUT:  EDU4U

LEERMETHODE: Klassikale lessen, Opdrachten, Online Video’s, presentaties en werkgroepen.

NIVEAU:        VWO 4-5-6

DOCENT: Mohamed Baghdadi

TOELATINGSEIS: intaketoets met een 5.5 afronden

PRIJS:    299* euro voor de cursus en 299* euro voor de examentraining.

* Indien studenten kunnen aantonen dat zij geen financiele middelen en/of tegemoetkoming kunnen krijgen voor de cursus, dan biedt Edu4u ( nadat bewijsstukken zijn geleverd) de cursus aan voor een gereduceerd tarief ( 50% korting). Indien studenten hiervoor in aanmerking willen komen, dan dienen zij vroegtijdig contact op te nemen via info@edu4u.nl.

Totaal: € -

inschrijven? Via aanmeldformulier

De volgende intaketoets vindt plaats op 5 januari 2019.

 

 

 

 

 

 

De docent voor Wiskunde B is Mohamed, die zich hieronder voorstelt:

 

“Mijn naam is Mohamed Baghdadi. Ik ben student een vierdejaarsstudent geneeskunde aan de VU in Amsterdam. Ik heb in Damascus  aan de Privé Universiteit Syrië SPU 4 jaar geneeskunde gestudeerd. Vanwege de oorlog daar moest ik stoppen met mijn studie en ben ik vier jaar geleden met mijn familie naar Nederland gevlucht. Ik dacht hier mijn studie te kunnen afmaken, maar ik moest ook eerst Nederlands leren. Tot mijn grote schrik moest ik ook helemaal opnieuw met mijn studie beginnen, maar gelukkig kon ik jaar 2 en 3 in 1 jaar doen en ben ik geslaagd voor mijn Bachelor.

Zo, nu gaan we het over Wiskunde hebben, mijn lievelings vak. In 2008  was ik bezig aan mijn laatste jaar op de Middelbare school en haalde mijn eindexamen met een 9.3 voor Wiskunde. Ik was verbaasd dat ik geen 10 had gehaald, maar dat kwam doordat ik vergeten was een deel van ’n vraag te beantwoorden. Stom hè?  7 Jaar later In Nederland moest ik bij de VASVU opnieuw een examen wiskunde afleggen en haalde ik wel een 10. Ik ben er van overtuigd dat ik iedereen van Wiskunde kan laten houden door mijn simpele en duidelijke manier van uitleggen.

Dus als je Wiskunde moeilijk vindt dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zal je op mijn simpele manier alles uitleggen zodat het vak Wiskunde gesneden koek (a piece of cake) voor je wordt. Denk je echt dat het moeilijk wordt? Neem 2 gratis lessen om te proberen bij mij en we zullen samen naar een oplossing  zoeken en vinden, want je moet nooit in problemen denken, maar in oplossingen.

Tot Ziens!”