Scheikunde

 VAKCODE:    SCH-VWO 4 t/m 6

 PERIODE:     5 september 2018  t/m 30 november 2018

VOERTAAL:   NEDERLANDS

ROOSTER:      Zie hieronder

ONDERWIJS INSTITUUT:  EDU4U

LEERMETHODE: Klassikale lessen, Opdrachten, presentaties en werkgroepen.

NIVEAU:       VWO 4-5-6

DOCENT:    Anas Asamman

TOELATINGSEIS:   intaketoets met een 5.5 afronden

PRIJS:    299* euro voor de cursus en 299* euro voor de examentraining.

* Indien studenten kunnen aantonen dat zij geen financiele middelen en/of tegemoetkoming kunnen krijgen voor de cursus, dan biedt Edu4u ( nadat bewijsstukken zijn geleverd) de cursus aan voor een gereduceerd tarief ( 50% korting). Indien studenten hiervoor in aanmerking willen komen, dan dienen zij vroegtijdig contact op te nemen via info@edu4u.nl.

Totaal: € -

Onze cursus scheikunde bestaat uit vier lessen per week, waarvan 2 online worden gegeven en 2 op zaterdag en zondag. Tijdens deze lessen wordt de scheikunde stof uitvoerig behandeld. Daarnaast bieden wij voor scheikunde ook een examentraining aan. Hierbij gaan we aan de slag met meer dan 10 oude examens, waarvan er 2 als een echt tentamen worden afgenomen. De studenten krijgen hier individuele feedback van terug.

Inschrijven?  Via aanmeldformulier

Scheikunde wordt gegeven door docent Anas, hieronder stelt hij zichzelf voor:

“Mijn naam is Anas en ik ben een tweedejaarsstudent Geneeskunde. Al sinds dat ik jong ben droom ik ervan om kinderarts te worden. Ondanks dat ik mijn thuisland moest verlaten door de verslechterde situatie daar, ben ik blij dat ik de kans heb gekregen hier in Nederland Geneeskunde te mogen doen. Ik weet dat er veel jongeren zijn die ook graag willen studeren, maar dat het een moeilijke weg kan zijn, zeker als je hier helemaal nieuw bent. Ik wil deze weg voor hun vergemakkelijken zodat hun talenten niet verloren gaan. Onze jeugd is namelijk de toekomst! Daarom geef ik scheikundeles. In mijn klas mag je het volgende ook niet zeggen: ” scheikunde is te moeilijk, ik kan het niet”. Iedereen kan het, ik heb ook een 10 gehaald voor mijn Scheikunde CCVX examen door hard te studeren. Waar een wil is, is een weg!”