Biologie

Onze cursus biologie bestaat uit vier lessen per week, waarvan 2 online worden gegeven en 2 op zaterdag en zondag. Tijdens deze lessen wordt de biologie stof uitvoerig behandeld. Daarnaast bieden wij voor biologie ook een examentraining aan. Hierbij gaan we aan de slag met oude examens, waarvan er 2 als een echt tentamen worden afgenomen. De studenten krijgen hier individuele feedback van terug.

VAKCODE:    Bio-VWO 4 t/m 6

 PERIODE:     2 september t/m 30 november 2018

VOERTAAL:   NEDERLANDS

ROOSTER:      Zie hieronder

ONDERWIJS INSTITUUT:  EDU4U

LEERMETHODE: Klassikale lessen, Opdrachten, Online Video’s, presentaties en werkgroepen.

Boeken: De volgende boeken dienen gekocht te worden door de student.

Biologie voor jou (5e ed) leeropdrachtenboek 4 vwo deel a – 9789034574282
Biologie voor jou (5e ed) leeropdrachtenboek 4 vwo deel b – 9789034574299
Biologie voor jou (5e ed) leeropdrachtenboek 5 vwo deel a – 9789034574305
Biologie voor jou (5e ed) leeropdrachtenboek 5 vwo deel b – 9789034574312

Biologie voor jou (5e ed)leeropdrachtenboek 6 vwo                          9789034574329

 

NIVEAU:        VWO 4-5-6

DOCENTEN: Nouhaïla Hallich & Bedriye Yasmine Ibrahim

TOELATINGSEIS: intaketoets met een 5.5 afronden

PRIJS:    299* euro voor de cursus en 299* euro voor de examentraining.

* Indien studenten kunnen aantonen dat zij geen financiele middelen en/of tegemoetkoming kunnen krijgen voor de cursus, dan biedt Edu4u ( nadat bewijsstukken zijn geleverd) de cursus aan voor een gereduceerd tarief ( 50% korting). Indien studenten hiervoor in aanmerking willen komen, dan dienen zij vroegtijdig contact op te nemen via info@edu4u.nl.

anmeldformulier

Biologie wordt gegeven door de docenten Bedriye & Nouhaïla. Hieronder stelt Nouhaila zich aan jullie voor:

 

“Hallo, mijn naam is Nouhaïla. Ik stel mij met genoegen aan jullie voor. Ik ben student geneeskunde en momenteel in mijn wachttijd voor mijn coschappen. Dit betekent dat ik heel veel tijd en energie over heb om jullie les te geven! Mijn ouders zijn geboren in Marokko en zijn op een vergelijkbare leeftijd als jullie naar Nederland gekomen en hebben de taal ook moeten leren. Uit hun verhalen heb ik begrepen dat het niet altijd makkelijk was en zeker in een vreemde omgeving. Desalniettemin is dit met de goede begeleiding en motivatie te doen. Met drie jaar van mijn studie geneeskunde achter de rug heb ik ook genoeg diepgaande theoretische kennis over de meeste thema’s die terugkomen in de biologie. Verder heb ik een brede ervaring in het les geven en heb ik vaker voor een klas gestaan. Ik ben trots dat ik jullie les mag geven en ik weet zeker dat met genoeg inzet en mijn hulp jullie het examen biologie met een mooie voldoende zullen afronden.”